Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Ki vizet ad, életet ad...

Ügyféltájékoztatók

Használja helyesen a települési közkifolyókat télen is

A téli hidegben nemcsak a vízmérőkre, a csövekre és egyéb szerelvényekre érdemes odafigyelni, hanem a közkifolyók helyes téli használatára is.

A közkifolyó szabályos és hosszú távú működése érdekében figyeljen arra, hogy a nyomókart minden esetben teljesen (ütközésig) nyomja le. Lehetőség szerint minden alkalommal nagyobb mennyiségű vizet vételezzen egyszerre.

Ha a közkifolyó elfagyott, tilos azt tűzzel, gázlánggal, egyéb módon kiolvasztani! Ez további károkat okozhat, nehezíthetve, késleltetve a javítását.

Amennyiben rendellenességet észlel a közkifolyó működésében és környékén, kérjük, jelezze mielőbb az alábbi elérhetőségeinken:

- A TRV Zrt. éjjel-nappal hívható ingyenes központi műszaki hibabejelentőjén: +36 80/205-157

- személyesen az ügyfélszolgálati irodáinkban

- e-mailben az ugyfelszolgalat.szolnok@trvzrt.hu. címen

- valamint a Call Centerünk +36 40/180-124-es telefonszámán.

Ne feledje, az ivóvíz élelmiszer! A települési közkifolyók rendeltetésszerű használata a téli időszakban is a szolgáltató és a felhasználó közös érdeke!

Jászladány- hálózatmosatás

Értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a településen 2017. XII. 07-én 07: 00 órától 2017. XII. 09-én 19: 00 óráig az egészséges ivóvíz biztosítása érdekében az ivóvízhálózaton csőhálózat-mosatást végzünk.

Ezen időszakban átmeneti enyhe nyomáscsökkenésre, vízzavarosodásra lehet számítani.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat

Tájékoztatjuk tisztelt felhasználóinkat, hogy szolnoki, debreceni, kabai, nádudvari és tiszaföldvári ügyfélszolgálataink 2017.12.08-án technikai okok miatt zárva tartanak.

Kérjük, továbbra is vegyék igénybe telefonos és internetes ügyintézési lehetőségeinket. A központi ügyfélszolgálati irodánk e-mail címe, ugyfelszolgalat.szolnok@trvzrt.hu. De hívhatják Call centerünket is ügyfélfogadási időben a +36 40/180-124–es telefonszámon, melyen a lakossági hívásokat munkatársaink fogadják és segítséget nyújtanak a további ügyintézésben.

Megértésüket köszönjük!

Keresés

Közadatkereső

Óraállás bejelentő

Vízdíj kalkulátor

 

grundfos

LÁTÓKÉPI TÓFÜRDŐ