Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Ki vizet ad, életet ad...

Ügyféltájékoztatók

Csökmő-mosatás

Értesítjük tisztelt felhasználóinkat, hogy az egészséges ivóvíz biztosítása érdekében Társaságunk 2017. október 03-án és október 04-én, a települési ivóvíztisztító – technológia fertőtlenítését végzi 8:00 – 16:00 óra között.

Ezen időszakban átmeneti enyhe nyomáscsökkenésre, vízzavarosodásra lehet számítani és kétórás vízhiányra is lehet számítani.

Megértésüket kérjük, türelmüket köszönjük!

Darvas- mosatás

Értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy az egészséges ivóvíz biztosítása érdekében Társaságunk a településen 2017. október 05-én a települési ivóvíztisztító – technológia fertőtlenítését végzi 8:00 – 16:00 óra között.

Ezen időszakban átmeneti enyhe nyomáscsökkenésre, vízzavarosodásra és várhatóan hatórás vízhiányra is lehet számítani.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Jászalsószentgyörgy- óraleolvasás

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a TRV Zrt. a továbbiakban a településen áttér a november és május havi leolvasásra.

Társaságunk szakemberei – az eddig megszokottnak megfelelően- továbbra is előre meghatározott ütemterv szerint keresik fel felhasználóinkat az új leolvasási időszakokban, melynek pontos időpontjáról tájékoztatást a mindenkori számlában nyújtunk.

A változtatás nem érinti jól bevált gyakorlatunkat, így továbbra is lehetőség van arra, hogy felhasználóink, saját fogyasztási szokásaikat figyelembe véve, maguk határozzák meg a havi részszámlákban számlázandó vízmennyiséget, illetve a tényleges fogyasztás alapján minden hónapban mérőállást is jelenthetnek be honlapunkon www.trvzrt.hu, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon.

Felhasználóink Társaságunkat érintő megkereséseit személyes, telefonos és internetes ügyintézési lehetőségeinken várjuk. Központi ügyfélszolgálati e-mail címünk: ugyfelszolgalat.szolnok@trvzrt.hu. Ügyfeleink hívását telefonos ügyfélszolgálatunk (Call Center) fogadja ügyfélfogadási időben a +36 40/180-124–es telefonszámon, szerdai napokon 20.00 óráig, ahol felkészült munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget az ügyintézésben.

 Megértésüket köszönjük!

 

Keresés

Közadatkereső

Óraállás bejelentő

Vízdíj kalkulátor

 

grundfos

LÁTÓKÉPI TÓFÜRDŐ