Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Ki vizet ad, életet ad...

Hírek, aktualitások

Házi szerelőverseny

A Hajdú-Bihar megyei Üzemigazgatóság Nyugati Üzemmérnöksége lett az első az idei, KFCS-n tartott házi szerelőversenyen, hétfőn. 

Üzemigazgatóságainkként két-két csapattal képviseltették magukat a megmérettetésen. Közülük ítélte oda a szigorú hat fős zsűri a házi bajnokságot megnyerő hajdúságiak mögött a második helyet a Jász-Nagykun Szolnok megyei Üzemigazgatóság Kunsági Üzemmérnökségének, a harmadik helyet pedig a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Felső-szabolcsi Üzemmérnökség gárdájának.  

A versengés résztvevőinek két óra alatt kellett kiváló vízhálózat-szerelői tapasztalataikat bizonyítaniuk, elsőként úgy, hogy kiépített gerincvezetéken hárították el a hibát. Majd lakossági bekötést kellett kialakítaniuk, végül pedig földalatti és föld feletti kerti csap kiépítésében kellett jeleskedniük vizes szakembereinknek.  

A győztes, a Hajdú-Bihar megyei Üzemigazgatóság Nyugati Üzemmérnökségének legénysége lett. Ők képviselik a TRV Zrt.-t a XV.Országos Viziközmű Szerelőversenyen szeptember 28-29-én, Lentiben. 

Szurkoljunk együtt nekik a minél jobb helyezés eléréséért!

Üzletszabályzat módosítás 2016

Tisztelt Olvasó!

Elkészült a 2016. évre vonatkozó Üzletszabályzat módosítás, melyet a mai napon(2016.05.10.-én) közzé teszünk hivatalosan véleményezésre! A vélemények, javaslatok megtételére 20 nap áll rendelkezésre, azaz 2016-05-30.-ig várjuk ez irányú igényük megtételét! Az Üzletszabályzat módosítása a következő linken tekinthető meg:

Üzletszabályzat módosítási tervezet 2016

Köszönettel: Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Kedves Munkatársak!

Most hétvégén, 2016. április 16-án rendezték meg Budapesten a III. MNV Foci Kupát, melyen társaságunkat idén is a Kantár József vezette focicsapat képviselte. A TRV Zrt. csapata idén a legjobbnak bizonyult a tornán, maga mögé utasítva csaknem 30 társaság legénységét. A győzelem a kupa és oklevél mellett, Aranycsapat emléklabdát hozott győzteseinknek.

 

Gratulálunk!   

Kitüntették a TRV ZRt. két dolgozóját

Víz Világnapi Emlékérmet vehetett át Haraszti Zoltánné a TRV ZRT. pénzügyi- számviteli osztályvezetője és Vasas László, a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. üzemvezetője 2016. március 22-én, Budapesten. A Magyar Víziközmű Szövetség a Víz Világnapja alkalmából nyújtotta át két dolgozónknak az elismerést, a munkájuk során tanúsított elhivatottság elismeréseként.

 

 

Gratulálunk a kitüntetetteknek!

Jöttünk, láttunk, megfőztük a zsűrit a Böllérfesztiválon

Idén több mint 700-an kóstolták a malacból készült különféle ételeinket a TRV ZRT. sátránál a X. Böllérfesztiválon, Abádszalókon. Emellett a régió egyik legnagyobb rendezvényén március 12-én arattunk pálinka fronton, de a TRV ZRT-é lett a legcsinosabb fehérnép cím is.  
Régi színekben, de új csapattal mérette meg magát a TRV Zrt. idén Abádszalókon. A pénteki böllérfalvi építkezés után szombaton már az ételeké volt a főszerep a régi idők disznótorainak hangulatát, szokásait, ízeit megidéző hagyományőrző gasztronómiai és kulturális fesztiválon. Készült is a sok finomság Kiss Ferenc böllér irányításával! A böllértudomány mellett a 6 fős lelkes legénység és a Kolozsvári Imre vezette Kunhegyesről, Karcagról, Tiszafüredről érkező népes segítő gárda megcsillogtatta vendéglátói képességeit is.
A szíves látásnak, no meg a jófajta nedűnek is köszönhető, hogy a siker ezúttal sem maradt el.  Évek óta tart a Tiszator versenye mellett ugyanis szakemberek zsűrizésével pálinka verseny is. Az idei megmérettetésről, melyre több mint 40 pálinka nevezett, Társaságunk nemcsak az 1. és 3. helyezést hozta el, de a tiszafüredi Gál Csabának köszönhetően a különdíjat is. Ráadásként pedig a „Legcsinosabb Fehércseléd” címet is elnyertük, Fekete Alexandra tiszafüredi üzemegység- vezetőnk jóvoltából.
Munkatársaink a kilátogatókkal együtt a jó hangulatú rendezvényen természetesen nem csak ehettek, ihattak, de mulathattak is. Végig sétálhattak a Hungarikum utcán, ahol tájegységenként népszerűsítették az egyedi magyar értékeket, termékeket. Gyönyörködhettek a 2 színpad hagyományőrző fellépőinek műsoraiban, valamint a népművészeti jellegű kirakodóvásár portékáiban is az idei Böllérfesztiválon, Abádszalókon.
A csapatnak és díjazottjainknak gratulálunk!

Keresés

Közadatkereső

Óraállás bejelentő

Vízdíj kalkulátor

 

grundfos

LÁTÓKÉPI TÓFÜRDŐ