Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Ki vizet ad, életet ad...

Hírek, aktualitások

Üzletszabályzat módosítás 2016

Tisztelt Olvasó!

Elkészült a 2016. évre vonatkozó Üzletszabályzat módosítás, melyet a mai napon(2016.05.10.-én) közzé teszünk hivatalosan véleményezésre! A vélemények, javaslatok megtételére 20 nap áll rendelkezésre, azaz 2016-05-30.-ig várjuk ez irányú igényük megtételét! Az Üzletszabályzat módosítása a következő linken tekinthető meg:

Üzletszabályzat módosítási tervezet 2016

Köszönettel: Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Kedves Munkatársak!

Most hétvégén, 2016. április 16-án rendezték meg Budapesten a III. MNV Foci Kupát, melyen társaságunkat idén is a Kantár József vezette focicsapat képviselte. A TRV Zrt. csapata idén a legjobbnak bizonyult a tornán, maga mögé utasítva csaknem 30 társaság legénységét. A győzelem a kupa és oklevél mellett, Aranycsapat emléklabdát hozott győzteseinknek.

 

Gratulálunk!   

Kitüntették a TRV ZRt. két dolgozóját

Víz Világnapi Emlékérmet vehetett át Haraszti Zoltánné a TRV ZRT. pénzügyi- számviteli osztályvezetője és Vasas László, a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. üzemvezetője 2016. március 22-én, Budapesten. A Magyar Víziközmű Szövetség a Víz Világnapja alkalmából nyújtotta át két dolgozónknak az elismerést, a munkájuk során tanúsított elhivatottság elismeréseként.

 

 

Gratulálunk a kitüntetetteknek!

Jöttünk, láttunk, megfőztük a zsűrit a Böllérfesztiválon

Idén több mint 700-an kóstolták a malacból készült különféle ételeinket a TRV ZRT. sátránál a X. Böllérfesztiválon, Abádszalókon. Emellett a régió egyik legnagyobb rendezvényén március 12-én arattunk pálinka fronton, de a TRV ZRT-é lett a legcsinosabb fehérnép cím is.  
Régi színekben, de új csapattal mérette meg magát a TRV Zrt. idén Abádszalókon. A pénteki böllérfalvi építkezés után szombaton már az ételeké volt a főszerep a régi idők disznótorainak hangulatát, szokásait, ízeit megidéző hagyományőrző gasztronómiai és kulturális fesztiválon. Készült is a sok finomság Kiss Ferenc böllér irányításával! A böllértudomány mellett a 6 fős lelkes legénység és a Kolozsvári Imre vezette Kunhegyesről, Karcagról, Tiszafüredről érkező népes segítő gárda megcsillogtatta vendéglátói képességeit is.
A szíves látásnak, no meg a jófajta nedűnek is köszönhető, hogy a siker ezúttal sem maradt el.  Évek óta tart a Tiszator versenye mellett ugyanis szakemberek zsűrizésével pálinka verseny is. Az idei megmérettetésről, melyre több mint 40 pálinka nevezett, Társaságunk nemcsak az 1. és 3. helyezést hozta el, de a tiszafüredi Gál Csabának köszönhetően a különdíjat is. Ráadásként pedig a „Legcsinosabb Fehércseléd” címet is elnyertük, Fekete Alexandra tiszafüredi üzemegység- vezetőnk jóvoltából.
Munkatársaink a kilátogatókkal együtt a jó hangulatú rendezvényen természetesen nem csak ehettek, ihattak, de mulathattak is. Végig sétálhattak a Hungarikum utcán, ahol tájegységenként népszerűsítették az egyedi magyar értékeket, termékeket. Gyönyörködhettek a 2 színpad hagyományőrző fellépőinek műsoraiban, valamint a népművészeti jellegű kirakodóvásár portékáiban is az idei Böllérfesztiválon, Abádszalókon.
A csapatnak és díjazottjainknak gratulálunk!

Közel 300.000 fogyasztási hely szolgáltatója lett a TRV Zrt.

2015 is a bővülések éve volt a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. számára

Az állami víziközmű-szolgáltatók közül az egyik legnagyobb integrátorként a TRV Zrt. 2015-ben immár 270 település és ezzel 291 480 fogyasztási hely ellátója lett. A megnövekedett feladatok a dolgozók létszámának bővülését is maga után vonták, a társaság több mint 1550 főt foglalkoztat. Az integrálás mellett természetesen a zavartalan vízellátás biztosítása is elsődleges cél volt a vállalat számára, amelynek az idei évben is sikeresen megfeleltek, sőt a 2016-os évben további beruházások megvalósítása is szerepel a megvalósítandó tervek között. 

Sikeres évet tudhat maga mögött a TRV Zrt., hiszen az üzemeltetésükben lévő 209 településhez 61 újabb csatlakozott, 84 830 fővel növelve ezzel a fogyasztók számát. A társaság így jelenleg az állami szolgáltatók közül a térség egyik legnagyobb integrátoraként 270 település 291 480 fogyasztási helyen biztosítja az ivóvízellátást. 
A megnövekedett feladatok, valamint az újonnan átvett települések ellátásából adódóan a TRV Zrt. dolgozói létszáma is nőtt, mely immár meghaladja az 1550 főt. A szakemberek kiválasztásánál továbbra is fő szempont maradt a megfelelő végzettség és gyakorlat mellett, az érintett települések eddigi víziközmű-üzemeltetésben dolgozó kollégáinak átvétele, ezáltal őrizve meg az érintett településeken a közvetlen víziközmű-szolgáltatásban dolgozók munkahelyét. Szintén a magas színvonal biztosítását célozta a meglévő munkavállalók 6 féle folyamatos szakmai továbbképzése is. Ugyanakkor a humán-erőforrás optimalizálása mellett a vállalat folytatta az egységes irányítástechnikai, ügyfélszolgálati és kommunikációs rendszer kialakítását, fejlesztését is 2015-ben.
A folyamatos bővülések természetesen szervezeti átszervezést is igényelnek. Jelenleg a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.-n belül 4 üzemigazgatóság fogja össze a 6 db víziközmű-üzemeltető üzemmérnökség szakmai feladatait. Az átszervezéseknek köszönhetően az újonnan csatlakozó települések integrálása sikeresen ment végbe, az önkormányzatok kéréseinek, a helyi adottságoknak, valamint az ott lakók érdekeinek figyelembevétele mellett.
„Büszkék vagyunk arra, hogy az áldozatos munkánknak, hozzáértésünknek köszönhetően működési területünkön a vízellátás zavartalan volt, a csőtörések, és egyéb műszaki meghibásodások minden esetben 6 órán belül elhárításra kerültek, jelentősebb közegészségügyi probléma nem lépett fel az elmúlt évben a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. szolgáltatási területén” mondta el Hajdú Gábor, a TRV Zrt. vezérigazgatója.
A társaság ugyanakkor a kiváló, uniós elvárásoknak messzemenően megfelelő minőségű ivóvíz - szolgáltatás biztosítása érdekében 2015-ben is maximális szakmai támogatója, segítője volt a szolgáltatási területükön futó 103 db KEOP pályázatnak.
A további fejlesztések a jövő évben is folytatódnak a TRV Zrt.-nél, a vállalat működési területén 13 db beruházás van folyamatban, 22 db projekt előkészítése pedig már megtörtént, melyek megvalósítása a KEHOP (2014-2020) időszakban várható.

Keresés

Közadatkereső

Óraállás bejelentő

Vízdíj kalkulátor

 

grundfos

LÁTÓKÉPI TÓFÜRDŐ