Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Ki vizet ad, életet ad...

Ügyféltájékoztatók

Tiszaszalka - mosatás

Értesítjük tisztelt felhasználóinkat, hogy az egészséges ivóvíz biztosítása érdekében Társaságunk Tiszaszalka településen 2017. augusztus 14-én 23:00 órától 2017. augusztus 15-én 05:00 óráig és 2017. augusztus 15-én 23:00 órától 2017. augusztus 16-án 05:00 óráig az ivóvízhálózaton a csőhálózat mosatását végzi. Ezen időszakban átmeneti enyhe nyomáscsökkenésre, vízzavarosodásra lehet számítani.

Megértésüket kérjük, türelmüket köszönjük!

Nagy hőségben is kéznél a szomjat oltó víz

 


Újabb tikkasztó hőség érte el hazánkat.  Az extrém melegben a szakemberek szerint fontos, hogy minél több folyadékot - főként vizet és ásványvizet – fogyasszunk, elkerülve ezzel szervezetünk kiszáradását.

A napjainkat meghatározó extrém meleg és hosszan tartó magas átlaghőmérséklet a megszokottnál nagyobb terhelést jelent az emberi szervezetre. A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt., a régió egyik legnagyobb állami víziközmű-szolgáltatója, elkötelezett a lakosság vízbiztonságának biztosításában és fenntartásában. Társaságunk a jelenlegi tikkasztó melegben kiemelten kezeli - teljes szolgáltatási területén- a települések lakói számára az egészséges ivóvíz biztosítását. Szakembereink erejüket megfeszítve dolgoznak a rekkenő hőségben a fogyasztók megnövekedett igényeinek kielégítésére. Ennek eredménye, hogy vízműveink a nagy hőségben elegendő mennyiségű és egészséges ivóvizet juttatnak felhasználóink részére.

Hőség ellen (védekezzen) ivóvízzel

- Bárki számára elérhető (Pannon-medence rendelkezik Európa legnagyobb édesvízkészletével)
- Kiváló minőségű (A hazai szolgáltatott ivóvíz kiválóan megfelel az EU előírásoknak)
- Az egyik legszigorúbban ellenőrzött élelmiszerünk (A víziközmű-szolgáltatók szigorú kritériumok alapján, napi szinten ellenőrzik az általuk szolgáltatott, hálózatba bocsátott ivóvizet)
- Mindenféle egészségügyi kockázat nélkül, bátran fogyasztható
 - A hazai csapvíz íze jobb, ásványi anyag tartalma magasabb, számos nyugat-európai országénál

Frissítővíz a környezetnek is

A TRV Zrt. ebben az évben is fontos feladatának tekinti az aktuális évszakokhoz igazodó üzemeltetésre való tervszerű felkészülést - jelen esetben a nyári viszonyok közötti minőségi, törvényi előírásoknak megfelelő szolgáltatás biztosítását. Emiatt a TRV Zrt. a nyári melegben, a szolgáltatott ivóvízen kívül - lakossági vízfogyasztás függvényében – frissítővizet tud biztosítani a környezetkárosodás megelőzésére. Mivel a szennyvíztisztító telepeinkről a tisztított szennyvíz az élővízbe folyik, fokozott figyelemmel kísérjük, hogy a szennyvíztisztító telepeinken a technológiák az előírások szerint üzemeljenek. Kiemelten ellenőrizzük, a telepeinken a tisztított szennyvizek megfelelő minőségét, a vízjogi üzemeltetési engedélyben előírt határértékek betartását. Ugyanakkor a hőségriadó idején, dolgozóinkról is gondoskodunk. Így a szabadtéren tartós munkát végző fizikai dolgozóink számára gondoskodunk az előírt mennyiségű védőitalról amellett, hogy 11 – 16 óra között, óránként, pihenő időt biztosítunk számukra. Ezzel párhuzamosan - havária eset kivételével - a 11 óra utáni szabadtéren történő munkavégzést csökkentjük, ill. a pihenő idő eltöltésére a tűző naptól védett helyet biztosítunk a szabadtéren fizikai munkát végzők részére.

Ha unalmas a csapvíz, turbózd fel!

Köztudott, hogy az üdítők, magas kalóriatartalmuk miatt nem egészségesek, és nem hidratálják megfelelően a szervezetet. Ám tény az is, hogy sokan azért szeretik ezeket az italokat, mert a csapvíz az olyan „uncsi”. Íme, néhány tipp, hogyan tudjátok feldobni a csapvizet és élvezni minden cseppjét!

Hozzávalók:

Víz

Herbáriumok: menta, citromfű, kakukkfű, bazsalikom

Fűszerek: fahéj, friss gyömbér, vanília bab

Gyümölcsök: eper, áfonya, szeder, málna, dinnye, trópusi gyümölcsök, citrusfélék

Zöldségek: uborka, zeller, répa, petrezselyem

kancsó és pohár

Elkészítés:

1. Végy egy nagy üveg kancsót vagy befőttes üveget.

2. Tegyél bele gyümölcsöt, herbáriumot, zöldséget, fűszert, mindent, amit szeretnél, ízlés szerint.

3. Töltsd meg friss csapvízzel. 

4. Tedd félre egy kis időre, hogy összeérjenek az ízek. (Légy türelmes, van olyan fűszer, zöldség, amelynek hamar kioldódik az íze, de van olyan, aminek kicsivel több idő kell!)

5. Fogyaszthatod! A mi személyes kedvencünk, a mentás, citromfüves, lime-os, citromos, szedres víz. 

 

Jó Egészséget Kíván a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mátészalkai– ügyfél-tájékoztató

Tájékoztatjuk tisztelt felhasználóinkat, hogy mátészalkai ügyfélszolgálatunk 2017.08.17-én és  2017.08.24-én technikai okok miatt zárva tart. 

Önöknek ezeken a napokon személyes ügyintézésre a vásárosnaményi ügyfélszolgálati irodánk áll rendelkezésre. 

Vásárosnaményi ügyfélszolgálat címe: 4800 Vásárosnamény, Nyíregyházi u. 1. 

Nyitva tartása:  

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök: 8:00-15:00 

Kérjük, továbbra is vegyék igénybe telefonos és internetes ügyintézési lehetőségeinket. A központi ügyfélszolgálati irodánk e-mail címe, ugyfelszolgalat.szolnok@trvzrt.hu. De hívhatják Call centerünket is ügyfélfogadási időben a +36 40/180-124–es telefonszámon, melyen a lakossági hívásokat munkatársaink fogadják és segítséget nyújtanak a további ügyintézésben. 

Megértésüket köszönjük!

Keresés

Közadatkereső

Óraállás bejelentő

Vízdíj kalkulátor

 

grundfos

LÁTÓKÉPI TÓFÜRDŐ