Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Ki vizet ad, életet ad...

Hírek, aktualitások

Rajzpályázati díjátadó Karcagon

„Víz és a fenntartható fejlődés, avagy a Kerekes kúttól a csapig” címmel hirdetett idén rajzpályázatot a gyerekek számára a szolgáltatási területén a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. Nagykun Üzemmérnöksége. A pályázat eredményhirdetésére a napokban került sor az Ifjúsági Házban, a Kunok fővárosában.

Ebben az évben is több száz, színes ceruzával, zsírkrétával, filctollal, vízfestékkel, temperával, vagy ragasztással készült alkotás érkezett a felhívásra. Az idei pályázaton az óvodás korcsoportban Balaskó Renáta 5 éves (Karcag, Csokonai úti óvoda), Kovács Lujza 6 éves (Karcag, Zöldfa úti Óvoda), Kovács András 6 éves (Karcag, Táncsics 19. Óvoda), valamint Berzétei Boglárka 6 éves és Kovács Péter Zoltán 6 éves (Karcag, Kuthen úti Óvoda) jeleskedett. Ugyanakkor az általános iskolai korcsoportban, Szabó Boglárka 1.a. (KÁI és AMI Kováts Mihály Általános Iskolai Tagintézménye), Gebei Erik 2. o. (KÁI és AMI Kováts Mihály Általános Iskolai Tagintézménye), Szabó Veronika 3. a (KÁI és AMI Kováts Mihály Általános Iskolai Tagintézménye), Varga Kata 4. b (KÁI és AMI Györffy István Általános Iskolai Tagintézménye), Kály Csilla 5. o. (Szent Pál Marista Általános Iskola), Sebők Lajos 7. o. (KÁI és AMI Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézménye) vehetett át elismerést. Idén különdíjban Décsei Dorka 9 éves (KÁI és AMI Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolai Tagintézménye), valamint a Kollektív munka Csibe csoport 5-6 évesei (Karcag, Csokonai úti óvoda) részesültek.

A TRV Zrt. elkötelezett a környezet és a vizek megóvásával kapcsolatos szemléletformálásban. Ehhez nyújt kiváló alkalmat, a minden évben a Víz Világnapjához kapcsolódva kiírt, nagysikerű rajzpályázat. 


Vérdíj Abádszalókról

Ebben az évben is sokan voltak kíváncsiak a TRV Zrt. csapata által készített étkekre a IX. Tiszator Böllérfesztiválon, Abádszalókon. Az elismerés ezúttal sem maradt el! 
A rangos rendezvény célja, hogy segítsen feleleveníteni, megőrizni és tovább adni az évszázados hagyományainkat, mindezt egy jó kedvű nap keretében. A több ezres látogatósereget vonzó rendezvényen ebben az évben mintegy 25 csapat versenyzett határon innen és túlról a legjobb ételeknek járó díjakért. Az idén is osztatlan sikerrel zárult megmérettetésen - a hagyományoknak megfelelően - a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. is képviseltette magát. Összeszokott csapatunk természetesen most sem okozott csalódást. Főztjüket a szakértői zsűri a „Legfinomabb reggeli vérdíj” odaítélésével ismerte el.
Gratulálunk!

Happy -hét a TRV-nél

Idén hatodik alkalommal tartották meg a vízfogyasztást népszerűsítő HAPPY-hét (Hungarian Aqua Promoting Program in the Young – Magyarországi vízfogyasztást népszerűsítő program a fiatalok körében) programot az általános iskolák számára, melyhez idén is csatlakozott Vállalatunk. 

Ebben az évben az ország összesen 440 iskolája jelentkezett az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) vízfogyasztást népszerűsítő programjára. Ennek köszönhetően idén több mint 120 ezer tanuló ismerkedhetett meg az egészséges folyadékfogyasztással. A Happy-hét programhoz hagyományosan minden évben- így idén is- örömmel csatlakozott a TRV Zrt.  A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. ugyanis elkötelezett abban, hogy minél több gyermek ismerhesse meg az OÉTI által kidolgozott interaktív oktatóanyag segítségével az egészséges folyadékfogyasztási szokásokat, és tapasztalhassa meg a vízivás előnyeit, az általunk biztosított ivóvíz segítségével. 

Ebben az évben a Happy- Héthez a TRV Zrt. szolgáltatási területéről két karcagi, egy fegyverneki és egy jászberényi általános iskola csatlakozott. Számukra vállalatunk 1.000-1.000 liter térítésmentes vezetékes ivóvizet biztosított a hét folyamán. 

 


Több mint ezer gyerek a Víz Világnapján a TRV Zrt.-nél

Idén is több vízmű- és szennyvíz - telepét nyitotta meg az érdeklődők előtt a Víz Világnapja alkalmából a Tiszamenti Regionális Vízmű Zrt. A Társaság célja a lehetőség biztosításával, hogy felhívja a figyelmet vizeink védelmére, az ivóvízfogyasztás fontosságára és a csapvízre, mint alapvető és biztonságos élelmiszerre.

Már több éves hagyomány, hogy az iskolák alsó és felső tagozatos gyermekei, valamint a középiskolások számára - előzetes bejelentkezés alapján – lehetőséget nyújt szolgáltatási területén a TRV Zrt. létesítményeinek megtekintésére, megismerésére. Így Jász – Nagykun - Szolnok megye mellett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is csaknem több mint ezer óvodás, és iskolás látogatott el a szolgáltatási területeken megnyitott telepekre. A helyszínekre ellátogató gyerekek apró ajándékokkal, lufival, zászlóval, ivókulaccsal, stb. is gazdagodtak a vízről megszerzett tudás mellett.
A TRV Zrt. Nagykun Üzemmérnöksége által hagyományosan a Víz Világnapjához kötődően kiírt idei rajzpályázat díjátadójára áprilisban kerül majd sor Karcagon, Tiszafüreden és Kunhegyesen.  
Ugyanakkor, aki szeretné megtekinteni a szintén kedvelt Keleti - főcsatorna Felszínivíz Tisztítóműjét Debrecenben, annak még van módja erre. Itt ugyanis a „nyílt nap” márciustól májusig tart, de lehetőség van egész évben a létesítmény megtekintésére óvodásoktól egyetemistákig, előre egyeztetett időpontokban, és még belépődíj sincs! 

Rangos elismerésben részesült kollégánk a MaVíztől. Szabó József az emlékérmet a Víz Világnapi rendezvényen vette át péntek este, Budapesten.

Kollégánk Szabó József a TRV Zrt. Mezőgazdasági Vízhasznosítási Üzemigazgatóság üzemigazgatója „Víz Világnapi Emlékérem” kitüntetésben részesült. A Víz Világnapi ünnepségen minden évben a szakma kiváló dolgozóit ismeri el a
Magyar Víziközmű Szövetség.
 

A szakmai szervezet a Víz Világnapi Emlékéremmel a tagszervezetek által felterjesztett azon kollégákat ismeri el, akik a közműves víz- és csatornaszolgáltatásban 20 évnél hosszabb időn keresztül végeztek kiemelkedő szellemi tevékenységet, illetve különösen hatékony gyakorlati munkát. Ugyanakkor a MaVíz szakmai közéletében eredményes és általánosan elismert társadalmi szerepet vállaltak. Idén Szabó Józseffel együtt 20 kiváló szakember vehette át az Emlékérmet és a vele járó 
oklevelet Dr. Fónagy Jánostól, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 

államtitkártól és Winkler Tamástól, a MaVíz elnökétől, péntek este Budapesten.
Szabó József jelenleg a TRV Zrt. Mezőgazdasági Vízhasznosítási Üzemigazgatóság üzemigazgatója. Mezőgazdasági gépész üzemmérnökként kezdte meg 1977-ben munkáját a Társaság jogelődjénél. Színes szakmai életútja során korán megtapasztalta a vezetői szerepet, már a kezdetektől üzemfenntartási csoportvezető volt, mára pedig a mezőgazdaság ivízhasznosítási üzemigazgatói feladatokat lát el. Proaktivitását, innovációs készségét, sokoldalúságát bizonyítja az önjáró esőztető öntözőberendezések gyártásában, a Varia típusú öntözőaggregátorok kifejlesztésében, gyártásában, piacon való értékesítésében betöltött szerepe. Munkáját szakmai alázattal, kiváló felkészültséggel, határozottsággal végzi. Munkatársai tisztelik minta értékű, napra kész szakmai kultúráját, következetes vezetői magatartását, melyek a jó munkatársi kapcsolatok mellett az eredményes munka nélkülözhetetlen elemei. Ezáltal jelentős mértékben hozzájárul a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. jó hírnevének öregbítéséhez és küldetésének teljesítéséhez.
A TRV ZRt. minden dolgozója nevében az elismeréshez szívből gratulálunk, és munkájához további sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Keresés

Közadatkereső

Óraállás bejelentő

Vízdíj kalkulátor

 

grundfos

LÁTÓKÉPI TÓFÜRDŐ