Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Ki vizet ad, életet ad...

Hírek, aktualitások

Vérdíj Abádszalókról

Ebben az évben is sokan voltak kíváncsiak a TRV Zrt. csapata által készített étkekre a IX. Tiszator Böllérfesztiválon, Abádszalókon. Az elismerés ezúttal sem maradt el! 
A rangos rendezvény célja, hogy segítsen feleleveníteni, megőrizni és tovább adni az évszázados hagyományainkat, mindezt egy jó kedvű nap keretében. A több ezres látogatósereget vonzó rendezvényen ebben az évben mintegy 25 csapat versenyzett határon innen és túlról a legjobb ételeknek járó díjakért. Az idén is osztatlan sikerrel zárult megmérettetésen - a hagyományoknak megfelelően - a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. is képviseltette magát. Összeszokott csapatunk természetesen most sem okozott csalódást. Főztjüket a szakértői zsűri a „Legfinomabb reggeli vérdíj” odaítélésével ismerte el.
Gratulálunk!

Happy -hét a TRV-nél

Idén hatodik alkalommal tartották meg a vízfogyasztást népszerűsítő HAPPY-hét (Hungarian Aqua Promoting Program in the Young – Magyarországi vízfogyasztást népszerűsítő program a fiatalok körében) programot az általános iskolák számára, melyhez idén is csatlakozott Vállalatunk. 

Ebben az évben az ország összesen 440 iskolája jelentkezett az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) vízfogyasztást népszerűsítő programjára. Ennek köszönhetően idén több mint 120 ezer tanuló ismerkedhetett meg az egészséges folyadékfogyasztással. A Happy-hét programhoz hagyományosan minden évben- így idén is- örömmel csatlakozott a TRV Zrt.  A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. ugyanis elkötelezett abban, hogy minél több gyermek ismerhesse meg az OÉTI által kidolgozott interaktív oktatóanyag segítségével az egészséges folyadékfogyasztási szokásokat, és tapasztalhassa meg a vízivás előnyeit, az általunk biztosított ivóvíz segítségével. 

Ebben az évben a Happy- Héthez a TRV Zrt. szolgáltatási területéről két karcagi, egy fegyverneki és egy jászberényi általános iskola csatlakozott. Számukra vállalatunk 1.000-1.000 liter térítésmentes vezetékes ivóvizet biztosított a hét folyamán. 

 


Több mint ezer gyerek a Víz Világnapján a TRV Zrt.-nél

Idén is több vízmű- és szennyvíz - telepét nyitotta meg az érdeklődők előtt a Víz Világnapja alkalmából a Tiszamenti Regionális Vízmű Zrt. A Társaság célja a lehetőség biztosításával, hogy felhívja a figyelmet vizeink védelmére, az ivóvízfogyasztás fontosságára és a csapvízre, mint alapvető és biztonságos élelmiszerre.

Már több éves hagyomány, hogy az iskolák alsó és felső tagozatos gyermekei, valamint a középiskolások számára - előzetes bejelentkezés alapján – lehetőséget nyújt szolgáltatási területén a TRV Zrt. létesítményeinek megtekintésére, megismerésére. Így Jász – Nagykun - Szolnok megye mellett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is csaknem több mint ezer óvodás, és iskolás látogatott el a szolgáltatási területeken megnyitott telepekre. A helyszínekre ellátogató gyerekek apró ajándékokkal, lufival, zászlóval, ivókulaccsal, stb. is gazdagodtak a vízről megszerzett tudás mellett.
A TRV Zrt. Nagykun Üzemmérnöksége által hagyományosan a Víz Világnapjához kötődően kiírt idei rajzpályázat díjátadójára áprilisban kerül majd sor Karcagon, Tiszafüreden és Kunhegyesen.  
Ugyanakkor, aki szeretné megtekinteni a szintén kedvelt Keleti - főcsatorna Felszínivíz Tisztítóműjét Debrecenben, annak még van módja erre. Itt ugyanis a „nyílt nap” márciustól májusig tart, de lehetőség van egész évben a létesítmény megtekintésére óvodásoktól egyetemistákig, előre egyeztetett időpontokban, és még belépődíj sincs! 

Rangos elismerésben részesült kollégánk a MaVíztől. Szabó József az emlékérmet a Víz Világnapi rendezvényen vette át péntek este, Budapesten.

Kollégánk Szabó József a TRV Zrt. Mezőgazdasági Vízhasznosítási Üzemigazgatóság üzemigazgatója „Víz Világnapi Emlékérem” kitüntetésben részesült. A Víz Világnapi ünnepségen minden évben a szakma kiváló dolgozóit ismeri el a
Magyar Víziközmű Szövetség.
 

A szakmai szervezet a Víz Világnapi Emlékéremmel a tagszervezetek által felterjesztett azon kollégákat ismeri el, akik a közműves víz- és csatornaszolgáltatásban 20 évnél hosszabb időn keresztül végeztek kiemelkedő szellemi tevékenységet, illetve különösen hatékony gyakorlati munkát. Ugyanakkor a MaVíz szakmai közéletében eredményes és általánosan elismert társadalmi szerepet vállaltak. Idén Szabó Józseffel együtt 20 kiváló szakember vehette át az Emlékérmet és a vele járó 
oklevelet Dr. Fónagy Jánostól, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 

államtitkártól és Winkler Tamástól, a MaVíz elnökétől, péntek este Budapesten.
Szabó József jelenleg a TRV Zrt. Mezőgazdasági Vízhasznosítási Üzemigazgatóság üzemigazgatója. Mezőgazdasági gépész üzemmérnökként kezdte meg 1977-ben munkáját a Társaság jogelődjénél. Színes szakmai életútja során korán megtapasztalta a vezetői szerepet, már a kezdetektől üzemfenntartási csoportvezető volt, mára pedig a mezőgazdaság ivízhasznosítási üzemigazgatói feladatokat lát el. Proaktivitását, innovációs készségét, sokoldalúságát bizonyítja az önjáró esőztető öntözőberendezések gyártásában, a Varia típusú öntözőaggregátorok kifejlesztésében, gyártásában, piacon való értékesítésében betöltött szerepe. Munkáját szakmai alázattal, kiváló felkészültséggel, határozottsággal végzi. Munkatársai tisztelik minta értékű, napra kész szakmai kultúráját, következetes vezetői magatartását, melyek a jó munkatársi kapcsolatok mellett az eredményes munka nélkülözhetetlen elemei. Ezáltal jelentős mértékben hozzájárul a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. jó hírnevének öregbítéséhez és küldetésének teljesítéséhez.
A TRV ZRt. minden dolgozója nevében az elismeréshez szívből gratulálunk, és munkájához további sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Idén is rendezvényekkel várja az érdeklődőket a Víz Világnapja alkalmából a TRV Zrt.

A Tiszamenti Regionális Vízmű Zrt. több vízmű- és szennyvíz-telepének kapuját is megnyitja az érdeklődők előtt 2015-ben, a Víz Világnapja alkalmából. A rendezvények célja, felhívni a figyelmet vizeink védelmére, az ivóvízfogyasztás fontosságára és a csapvízre, mint alapvető és biztonságos élelmiszerre.
Már több éves hagyomány, hogy az iskolák alsó és felső tagozatos gyermekei, valamint a középiskolások számára - előzetes bejelentkezés után – lehetőséget nyújt szolgáltatási területén a TRV Zrt. létesítményeinek megtekintésére, megismerésére. Így ebben a vállalat Jászsági Üzemmérnökségének területén, Jászapátin, Jászdózsán, Jászfényszarun, Nagykátán az érdeklődő iskolai és óvodai csoportok számára tartanak kiselőadásokat a víz világnapjáról, az ivóvíz fontosságáról, a vízellátás és szennyvízkezelés rendszeréről, a helyi működésről. Jászberényben iskolai és óvodai csoportok a kettes vízmű-telepet tekintik meg, a régi Szövetkezet úti átemelőnél, de nyereményjáték is várja a hétvégén az érdeklődőket. Tószegen a Vákuumgépházat tekinti meg körülbelül 50 helybeli kisdiák, míg Tiszaföldváron és a törökszentmiklósi szennyvíztelepen is körbevezetik az előzetesen bejelentkezetteket. A Tiszazugi Üzemmérnökség területén a fegyverneki vízműtelepre óvodások, illetve a tiszaföldvári szennyvíztelepre iskolások látogatnak el.
Ugyanakkor ebben az évben is kiírta rajzpályázatát a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. Nagykun Üzemmérnöksége a területén lévő óvodások és iskolások számára, a „Víz és a fenntartható fejlődés, avagy a Kerekes kúttól a csapig.” mottóval. Szolnokon pedig a Magyar Hidrológiai Társaság Szolnoki Területi Szervezetének, a NEFAG Zrt. Erdei Művelődési Háznak és a Hild Viktor Könyvtárnak a közösen kiírt rajzpályázatát támogatja a TRV Zrt.
Szintén kedvelt a TRV ZRt. Debrecenben található Keleti - főcsatorna Felszínivíz Tisztítóműjének „nyílt napja”. Ennek időtartama általában márciustól májusig tart, de lehetőség van egész évben a létesítmény megtekintésére óvodásoktól egyetemistákig, előre egyeztetett időpontokban, belépődíj nincs. A TRV Zrt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Üzemigazgatósága ugyanakkor Fehérgyarmaton, Tunyogmatolcson, Gergelyiugornya és Perényi tanyán, Tiszabezdéden, lát vendégül mintegy 400 kisdiákot vízműtelepein. A Víz Világnapja alkalmából, március 22-e környékén megrendezett látogatásokon a vízmű és szennyvíz-telepre ellátogató minden kicsi és nagy apró ajándékokkal, lufival, zászlóval, ivókulaccsal, stb. is gazdagodik a vízről megszerzett tudás mellett.  

Keresés

Közadatkereső

Óraállás bejelentő

Vízdíj kalkulátor

 

grundfos

LÁTÓKÉPI TÓFÜRDŐ