Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Ki vizet ad, életet ad...

Hírek, aktualitások

Mérföldkőhöz érkezett a hazai víziközmű-szolgáltatás

SAJTÓKÖZLEMÉNY

  Alacsonyabb árakat, biztos munkahelyeket és a hazai víziközmű vagyon védelmét várják a víziközmű-szolgáltatók a kormányzati tervektől. Örömmel vették és a hazai víziközmű szolgáltatás szempontjából mérföldkőnek nevezték Illés Zoltán a víziközmű szolgáltatás állami koncepcióját ismertető, szerdai sajtótájékoztatóján tett kijelentéseit az öt nagy állami víziközmű társaság vezetői és a munkavállalók képviseletét ellátó szakszervezeti vezetők. 

Bővebben...

Kiskörei Vízmű technológiai fejlesztése

A Kisköre város vízellátását biztosító felszín alatti vízbázisra települt vízmű víztisztítási technológiája nem teljesíti a szolgáltatott víz paraméterei tekintetében a 201/2001. (X.25.) sz. Kormányrendelet előírásait. A Kormányrendelet 6. sz. melléklete b. táblázatában Kisköre településen szolgáltatott víz arzén és mangán paraméterek tekintetében kifogásolt ezért meg kell oldani ezen vízminőségi problémát. A tervezett fejlesztés megvalósítása két ütemben történhet. Az első fordulóban elő kell készíteni a beruházást, el kell készíteni a műszaki terveket, a második forduló pályázati dokumentációit, valamint előkell készíteni a kivitelezés közbeszerzését. Ezeket a feladatokat 2008 novembere és 2010 novembere között végezte  el a Vízműt vagyonkezelő Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. Az előkészítés költsége 23 232 471,-Ft, melynek 15% önerejét a TRV Zrt. biztosította. 

Bővebben...

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. benyújtotta a KEOP-7.1.3.0-2008-0010 számú projekt keretében a Kiskörei Vízmű fejlesztésének 2. fordulós pályázatát

Kiskörei Szennyvíztisztító Telep tisztítási hatásfok javítása és bővítése KEOP-1.2.0/2F/09-2009-0014 projekt web oldala

Kiskörei Szennyvíztisztító Telep tisztítási hatásfok javítása és bővítése KEOP-1.2.0 2F 09-2009-0014

Ünnepélyes megnyitó

Kiskörei Szennyvíztisztító telep tisztítási hatásfok javítása és bővítése

KEOP-1.2.0/2F/09-2009-0014

2010. szeptember 09.

A Kiskörei Szennyvíztisztító Telep fejlesztése uniós forrásból

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. a vagyonkezelésében lévő Kiskörei Szennyvíztisztító Telepen, a 2010. augusztus 9-én történt munkaterület átadás-átvételt követően elkezdődik a tisztítási intenzitást, a hatásfokjavítást, valamint a kapacitás-bővítést szolgáló beruházás, több mint ötszázmillió forint uniós forrásból.

Bővebben...

Keresés

Közadatkereső

Óraállás bejelentő

Vízdíj kalkulátor

 

grundfos

LÁTÓKÉPI TÓFÜRDŐ