Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Ki vizet ad, életet ad...

Hírek, aktualitások

Harmadik lett a TRV Zrt. csapata a hétvégi XIX. karcagi Birkafőző Fesztiválon!

Ebben az évben immár 19. alkalommal rendezték meg a nagykunság fővárosában a Birkafőző Fesztivált. A hungarikumok közé korábban felkerült étek iránt idén is akkora volt az érdeklődés, hogy 500 birkából kellett a pörköltet megfőzniük a versenyben induló csapatoknak. A rangos megmérettetésen természetesen a hagyományoknak megfelelően a TRV Zrt. is képviseltette magát egy főzőcsapattal, ők az előkelő 3. helyezést vívták ki maguknak!

 

Bakondi Patrik lett a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. vezérigazgatója

Bakondi Patrik váltja 2017. június 14-től Hajdú Gábort a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. vezérigazgatói tisztségében, a Társaság Közgyűlésének 2017. június 8-i döntése alapján.

Rangos kitüntetésben részesült Szabó Csaba kollégánk!

A MAVÍZ Víz Világnapi Emlékérem kitüntetését vehette át a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. Technológiai és Környezetvédelmi osztályvezetőjeként Szabó Csaba, 2017. március 22-én, Budapesten. A Magyar Víziközmű Szövetség Víz Világnapi ünnepségén számos szakember odaadó munkáját ismerte el az ágazat.

A Magyar Víziközmű Szövetség Víz Világnapi ünnepségén azokat a tagszervezetek által felterjesztett kollégákat ismerik el minden évben, akik a közműves víz- és csatornaszolgáltatásban 20 évnél hosszabb időn keresztül kiemelkedő szellemi tevékenységet, illetve különösen hatékony gyakorlati munkát végeztek, és a MaVíz szakmai közéletében eredményes és általánosan elismert társadalmi szerepet vállaltak. Idén az elismerésben részesültek között volt a TRV Zrt.-től, a Technológiai és Környezetvédelmi osztályvezető kollégánk, Szabó Csaba is.

Gratulálunk a MAVÍZ Víz Világnapi Emlékérem kitüntetéshez!

 

Idén is megünnepelte a Víz Világnapját a TRV Zrt.

A jeles napon hagyományosan, szolgáltatási területünk több pontján várta nyitott vízműtelep az érdeklődőket. A „nyitott kapu” programokkal a TRV Zrt. célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy az ivóvíz a jövőnk és a fejlődés alapja. 

A Víz Világnapja, 1993. márc. 22-e óta minden évben apropót ad arra, hogy megálljunk és elgondolkodjunk azon, hogy mára miért lett az ivóvízellátás stratégiailag kiemelt jelentőségű kérdés, hogyan kell bánnunk a vízzel, hogy továbbra is, mindenki számára rendelkezésre álljon a megfelelő minőségű ivóvíz, s, hogy a víz körforgásának és tisztaságának megőrzése érdekében, hogyan kell figyelnünk a környezetünk védelmére.

Az idei, 2017-es Víz világnapi szlogen ezeket a szempontokat figyelembe véve kapta a „Szennyvizek? Tiszta vizet!” elnevezést. Hiszen, ha nincs víz, nincs élet. A tiszta víz egyre nagyobb kincs lesz, és egyre többet kell tennünk azért, hogy mindenki számára rendelkezésre álljon a megfelelő minőségű ivóvíz. 

Felelős szolgáltatóként, a TRV Zrt. a jeles naphoz kötődő sikeres programjaival a víz megóvásának fontosságát igyekezett idén is átadni az érdeklődőknek. Ebben az évben az óvodások, az iskolások mellett vártuk az egyetemistákat, de a felnőtteket is a Víz Világnapi programjainkon. Az érdeklődők előadásokat hallgathattak meg, válaszolhattak kvíz-, valamint totó-kérdésekre, és a vízműtelepekkel is megismerkedhettek több vízműtelepünkön Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye területén. Idén az eddigiekhez képest tovább színesítettük a programot azzal, hogy egyes helyszíneken még laboratóriumi színes gyorsteszttel ivóvíz-méréseket is végezhettek a látogatók. Az ivóvízellátással kapcsolatos információkat az érdeklődőknek minden esetben a helyi vízműkezelők adták át, a tudást kicsit játékos formába burkolva.

Két díjat is besöpört a TRV Zrt. „Ízművek” csapata az immár 11. alkalommal megrendezett abádszalóki Böllérfesztiválon.

A Kozák Sándor vezette főzőgárdánk elnyerte a "legszebb bontás" címet, míg a pálinkaversenyen indult Gál Csaba kollégánk jegyezte "som" pálinka, a III. helyen végzett. 

A hagyományosan meghívásos verseny során 25 böllérnek és csapatának kellett 25 disznót feldolgoznia.  Mivel a résztvevő csapatok a falusi disznótor minden műveletét elvégezték idén is, így a 25, helyben kialakított portán a közönségnek nem volt egyéb feladata, mint az evés és a szórakozás. S bár az időjárás az előző évekhez képest sajnos nem fogadta kegyeibe a rendezvény résztvevőit, 541 db kóstoló jegyet mégis sikeresen begyűjtött a TRV csapat. A társaság az érdeklődőket és a hozzájuk betérő kollégáinkat is finom étkekkel, jókedvvel és a méltán híres kunsági vendégszeretettel várta. Nem is távozott senki üres gyomorral a standunktól, hiszen a kóstoló a nap bármely szakában a reggeli pálinkától, hagymás sült vértől a kora esti tepertőig tartott. 

Gratulálunk az elért eredményekhez!

 

 

Keresés

Közadatkereső

Óraállás bejelentő

Vízdíj kalkulátor

 

grundfos

LÁTÓKÉPI TÓFÜRDŐ