Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Ki vizet ad, életet ad...

Köszöntő

Kedves Látogató! 

Köszöntjük Önt a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. honlapján. 

A Társaság Magyarország és az Észak-alföldi Régió egyik legjelentősebb víziközmű szolgáltatójaként három nagy állami tulajdonú regionális és több települési rendszert üzemeltet. Jelenleg a TRV Zrt. 262 település, több mint 660.000 lakosának ivóvízellátásáról gondoskodik, és járul hozzá a régió mezőgazdasági és ipari vízigényeinek kielégítéséhez, csatornák üzemeltetésével, öntözéssel. 

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. büszke arra, hogy napi tevékenységével az életet, a jövőt szolgálhatja azzal, hogy részese lehet az életet jelentő egészséges ivóvíz biztosításának, hogy hozzájárulhat a környezet védelméhez a szennyvizek elvezetésével és tisztításával. A Vállalat hétköznapi munkája során a környezetvédelmi és gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve a fogyasztói elégedettség elérésére törekszik. A Cégnél szakmailag jól felkészült és elkötelezett munkatársak fáradoznak azért, hogy a sérülékeny és korlátozott mennyiségben rendelkezésre álló erőforrás, az egészséges ivóvíz észrevétlen természetességgel juthasson el mindenkihez. 

A Vállalat célja, hogy a TRV Zrt. hagyományaihoz méltón, a századunk kihívásainak megfelelve, a minőséget előtérbe helyezve, eredményes működéssel álljon ügyfelei rendelkezésére, s tagja legyen annak a kis létszámú szolgáltatói körnek, akik biztonsággal tudják a magas színvonalú ivóvíz- szolgáltatást és szennyvízkezelést, valamint a mezőgazdasági vízszolgáltatást biztosítani az érintett területeken.


Szabályzatok, üzletszabályzat elérhetősége>> 


 

2018. január 1-től az ingyenesen hívható 06/80-205-157 hívószámon keresztül nyújtunk teljes körű ügyintézési lehetőséget Önöknek. 


Keresés

Közadatkereső

Óraállás bejelentő

Vízdíj kalkulátor

 

grundfos

LÁTÓKÉPI TÓFÜRDŐ