Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

Ki vizet ad, életet ad...

Telefonon intézhető ügyek, ügyleírások

 • Végszámla v. elszámoló számla készítés
  A bejelentett vízmérőállásig elkészítjük az elszámoló számlát és postázzuk az ügyfélnek.
 • Fizető cím módosítás
  A számlák fizetőjének címét a bejelentett új címre módosítjuk számlázási rendszerünkben és a következő számlákat már erre a címre küldjük.
 • Számlázással kapcsolatos egyeztetés
  A kiállított számla tartalmával, leolvasással, a számlázott mennyiséggel kapcsolatos egyeztetések.
 • Vízmérő állás bejelentés
  Minden hónap 25.-től a következő hónap 15. napjáig tudjuk fogadni. A felhasználó által bediktált vízmérő állást rögzítjük számlázási rendszerünkben és ezzel a mérőállással fogja megkapni számláját az ügyfél.
 • Átlagmennyiség módosítás
  A felhasználó kérheti átlagmennyiségének módosítását, ha felhasználási szokásai változtak(pl. lakatlanná vált az ingatlan), vagy a felhasználók létszámában történt változás. Ez esetben a következő számlacsomagban már az új átlagmennyiséget számlázzuk.
 • Folyószámla egyeztetés, hátralékról csekk küldés
  Ehhez szükség van a fizető azonosító illetve a fizető partner személyes adataira. Ezek közlése után van lehetőség a társaságunk által nyilvántartott folyószámla egyeztetésére. Szükség esetén csekket küldünk az elmaradásról.
 • Igazolás, másolat kérése
  Igazolást küldünk az ügyfél kérésére a megadott időintervallumra kiküldött számláról, mely tartalmazza az aktuális folyószámla egyenleget is. Amennyiben az eredeti számla megsérül, elvész, lehetősége van a felhasználónak a számláról másolatot kérni.
 • Fizetési mód változás
  Abban az esetben, ha az ügyfél megszüntette lakossági folyószámláját és csekken szeretné befizetni számláinak összegét, módosítjuk a fizetési módot számlázási rendszerünkben, és a következő számláit már csekkel együtt postázzuk. Továbbá, ha ügyfelünk csekkes fizetési módról szeretne áttérni átutalásos fizetési módra, arra is lehetősége van, a számlavezető pénzintézetnek, a TRV Zrt. GIRO azonosító számát: A11265832T216 és a számla 3. oldalán szereplő Vevő (fizető) azonosítót szükséges megadni. Külföldi átutalás esetén a szükséges IBAN szám: HU76 10404508-45013087-00000000, Swift(BIC) kód: OKHB HUHB.
 • Részletfizetési kérelmek 
  Amennyiben nehézséget okoz ügyfelünknek egy magasabb összeg kifizetése, lehetősége van részletfizetési könnyítést kérni.
 • Helyszíni vízmérő-ellenőrzés kérése
  Az ellenőrzést kérőt, a megadott telefonszámon ellenőrünk visszahívja időpont egyeztetés miatt. Az ügyfélnek is megfelelő időpontban ellenőrünk felkeresi a felhasználási helyet és az ellenőrzés megállapításait jegyzőkönyvben rögzíti.
 • Időpontfoglalás
  A várakozási időt elkerülendő, ügyfeleinknek lehetőségük van időpontot foglalni a nyitvatartási időn belül bármelyik ügyfélszolgálati irodánkba.

Keresés

Közadatkereső

Óraállás bejelentő

Vízdíj kalkulátor

 

grundfos

LÁTÓKÉPI TÓFÜRDŐ